UA-171103976-1

Uitzenden

Uitzenden regio Venlo

Om goed in te kunnen spelen op veranderingen in de markt is het van belang om een flexibel personeelsbestand te hebben. Door tijdelijk personeel in te zetten, kunt u snel en efficiënt inspelen op pieken en dalen in de werkdruk. Uitzendkrachten kunnen ook ingezet worden om vast personeel te vervangen bij bijvoorbeeld ziekte of zwangerschapsverlof. Recruitment Campus biedt uitzendkrachten die passen bij uw organisatie. Op deze manier kunt u zich bezig houden met uw core business.

NEN 4400-1 keurmerk

Veel van onze klanten maken naast onze werving en selectiediensten ook gebruik van onze uitzend en payroll mogelijkheden, kwaliteit en betrouwbaarheid speelt hierbij een belangrijke rol. We vonden het daarom belangrijk onze bedrijfsprocessen eens kritisch te laten toetsen. Inmiddels kunnen we zeggen dat we deze keuringen met vlag en wimpel doorstaan en zijn we in het bezit van het NEN 4400-1 keurmerk via onze dochterorganisatie.

Deze certificering wordt uitgegeven door de Stichting Normering Arbeid (SNA) en is een hoogwaardig en onafhankelijk betrouwbaarheidskeurmerk voor alle ondernemingen die arbeidskrachten ter beschikking stellen en voor (onder)aannemers van werk. Het keurmerk is ontwikkeld om de risico’s van inleners van arbeid en opdrachtgevers van werk te beperken. (Op basis van de huidige wetgeving lopen deze partijen het risico dat zij aansprakelijk worden gesteld voor verplichtingen uit arbeid die door de uitlener of (onder)aannemer niet zijn voldaan). Bedrijven met het SNA-keurmerk worden periodiek gecontroleerd op hun verplichtingen uit arbeid, waardoor het risico voor de inlener en uitbesteder van werk wordt beperkt. Tijdens de controle hebben we keer op keer bewezen aan alle eisen te voldoen. Hierdoor is het NEN 4400-1 keurmerk vanaf 30 september 2014 officieel in onze handen.

Geïnteresseerd? Neem direct contact met ons op via info@recruitmentcampus.nl of 088-7707111.
© Copyright 2023 Recruitment Campus, All rights reserved.
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.