UA-171103976-1

Recruitment Campus, dé partner in recruitment en meer...

Recruitment Campus, dé partner in recruitment en meer...


Voor iedere sector en vakgebied staat een ervaren consultant voor u klaar die uw eigen vaktaal begrijpt en spreekt. Via deze gespecialiseerde consultants brengen we opdrachtgevers en talentvolle professionals bij elkaar. Onze gemotiveerde consultants houden van een uitdaging en nemen graag het recruitment traject van u over, zodat u aan uw core business kunt werken om concurrerend én winstgevend te blijven.
Bij de Recruitment Campus werken betrokken consultants die geloven in samenwerking en partnerships. Juist zo kunnen we precies die professional vinden die u zoekt. Of het nu op mbo-niveau of om een senior managementfunctie gaat.

We beschikken per sector en vakgebied over een steeds groeiend bestand van tevreden en toonaangevende klanten in binnen- en buitenland. Onze database bevat ervaren professionals en goed opgeleide high potentials die aan het begin van hun carrière staan. We werken samen met diverse gespecialiseerde opleidingen in binnen- en buitenland. Interessant en belangrijk voor beide kanten van de arbeidsmarkt.

Recruitment Campus werft en selecteert mbo-, hbo- en academische opgeleide professionals voor vaste- of interim functies.

© Copyright 2023 Recruitment Campus, All rights reserved.
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.