UA-171103976-1

finance professionals VenloBij de Recruitment Campus verzorgen wij de werving & selectie van finance professionals op MBO, HBO en WO voor je. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende vakgebieden: internal audit, accountancy, tax/treasury, accounting, planning & control en financieel management.
Door onze uitgebreide kandidatendatabase, ons omvangrijke netwerk en search methodieken vinden wij snel de best gekwalificeerde kandidaat voor jouw finance vacature. Daarbij staat het waarborgen van de continuïteit op de financiële afdeling voorop.

Zoek je een administrateur, controller of finance manager? Wij hebben jarenlange ervaring met financial recruitment voor alle denkbare financiële functies.
Door de Recruitment Campus in te schakelen voor de Werving & Selectie en/of uitzenden van je finance professionals gaat je onderneming tijd winnen en krijg je de betere kandidaten uit de markt.

Heb je een vacature en/of wil je meer weten over de Recruitment Campus?
Bel ons gerust voor een vrijblijvende afspraak op 088-7707111 of stuur een berichtje.

Neem contact met me op!                                         Direct door naar onze finance vacatures!

Referentienummer: CGRMK18848

Geslacht: Vrouw
Leeftijd: (39)
Vakgebied: Finance
Opleidingen:
* Hbo Bedrijfseconomie

Deze kandidaat heeft 3 jaren ervaring als assistent accountant. Met name gewerkt in een controlerende rol maar wil zich ook graag verder ontwikkelen in het zelfstandig samenstellen van jaarrekeningen.
Daarnaast kan ze omschreven worden als accuraat, betrouwbaar en hard werkend. Ze staat open voor een switch omdat ze wat dichter bij huis wil werken (Roermond). Ze staat ook open voor andere finance rollen zoals, (assistent) controller, medewerker finance of vergelijkbaar.
Geïnteresseerd? neem dan contact op met Matthijs Keizer op 088-7707111 of mail naar info@recruitmentcampus.nl onder vermelding van kandidaat nummer CGRMK18848  .
Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld u hier aan voor de nieuwsbrief

Contact

Kasteellaan 33
5932AE Tegelen
088-7707111
info@recruitmentcampus.nl

© Copyright 2023 Recruitment Campus, All rights reserved.
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.