UA-171103976-1

Marco Janssen

Marco  Janssen
Naam: Marco Janssen
Mobiel: (06) 2491 8221

Over:

Waar begon het allemaal voor jou?
Vroeger heb ik naast mijn studie een aantal bijbaantjes gehad, o.a. in de tuinbouw, bij een banketbakkerij, maar ik heb ook jaren in de vakanties en weekenden in een slagerij gewerkt. Dus dat agro & food zaadje is al vroeg geplant. Na mijn studie heb ik jaren als sales manager & vestigingsmanager in een retailbedrijf gewerkt, waar ik echt energie kreeg van het werken met een team en van alle zakelijke contacten. Later toen ik werkte als teammanager werving & selectie kwam ik in gesprek met Jos van Kleef. In 2009 hebben we elkaar de hand geschud en hebben we Green People Recruitment opgericht. Later in 2016 heb ik naast Green People Recruitment ook Recruitment Campus opgericht. Dit is een apart team van consultants die voornamelijk werving en selectie doen buiten de agri & food sector.

Wat is jouw persoonlijk ambitie?
Ik vind het fantastisch om ons team van professionals te zien groeien en hoe iedereen bevlogen met onze klanten en kandidaten om gaat. Mijn ambitie is om de organisatie verder uit te bouwen en te professionaliseren, zodat we onze gezamenlijk ambitie om gezien te worden als dé werving en selectie partner voor de agri & food sector waar kunnen maken.

En heb je nog tijd voor hobby’s?
Te weinig… Maar naast de vrije tijd die ik graag met mijn gezin door breng en met vrienden, probeer ik ook een paar keer per week te boksen, vind ik het heerlijk om af en toe op mijn motor te stappen en bevind ik me ook graag op het water. 
 

 

Widget:

Afgeronde vacatures:

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld u hier aan voor de nieuwsbrief

Contact

Kasteellaan 33
5932AE Tegelen
088-7707111
info@recruitmentcampus.nl

© Copyright 2021 Recruitment Campus, All rights reserved.
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.