Logistiek

Logistiek is één van de topsectoren van Nederland. De regio Venlo-Venray is in de afgelopen jaren het vaakst uitgeroepen tot de nationale logistieke hotspot nummer 1. De focus ligt op internationale logistiek en supply chain regie ten bate van de internationale concurrentiepositie van Nederland.

Veranderende klantwensen, wetgeving en andere omgevingsfactoren stellen ondernemingen voor de uitdaging om de toeleveringsketen permanent beter te laten functioneren. De klanttevredenheid te verhogen, kostenefficiency te vergroten en integratie van verschillende schakels in de logistieke keten zijn aan de orde van de dag. Niemand wil uitverkochte producten die niet leverbaar zijn, overtollige voorraden of wachten op een dienstverlener die niet op komt dagen.

Bedrijven zoeken daarvoor vaste of tijdelijke professionals op het gebied van inkooplogistiek, productielogistiek, material management, warehousing; goederenopslag en -overslag , distributie en transport. Door de Recruitment Campus in te schakelen voor de Werving & Selectie van uw vaste of interim professionals gaat uw onderneming tijd winnen en krijgt u de betere kandidaten uit de markt.

Wij hebben een groeiend netwerk van professionals hun weg in de logistieke toeleveringsketen weten te vinden. Topprofessionals die zichzelf uitdagen en ontwikkelen en toegevoegde waarde aan uw supply chain bieden.