UA-171103976-1

Werkwijze

De succesvolle match begint met een uitgebreide intake bij onze opdrachtgever, waarbij onze consultants de in- en outs van de organisatie, de cultuur en de functie willen begrijpen.

Onze organisatieadviseurs helpen u om inzicht te krijgen in wat de term duurzame inzetbaarheid voor uw organisatie inhoudt, welke toegevoegde waarde het voeren van een beleid op het gebied van duurzame inzetbaarheid uw organisatie als geheel kan bieden en begeleiden we uw organisatie bij het uitrollen en implementeren van een beleid dat past bij de visie, missie en kernwaarden van uw bedrijf.

Daarnaast ondersteunen we u graag bij het vinden van het juiste personeel voor uw organisatie .Wij kijken naar de gewenste kennis en vaardigheden waarover een professional moet beschikken om succesvol in zijn/haar werk te kunnen zijn. Wij checken of een kandidaat in zijn of haar ontwikkeling de nodige fases doorlopen heeft om goed op het gewenste functieniveau te kunnen acteren. Maar de doorslaggevende factor is vaak de ambitie van wat wil het en bedrijf en wat wil de kandidaat de komende jaren bereiken. Hier besteden we veel aandacht aan.

Om succesvol te kunnen matchen stemmen wij samen met onze opdrachtgevers het gewenste functieprofiel en competenties vast en reiken wij onze professionals werk aan dat ertoe doet en uitdagingen die bij hen passen.

Meest recente vacatures
inMidden - Limburg
inOmgeving Venlo en/of Eindhoven
inMeijel - Weert - Den Bosch
inWeert
Alle vacatures Finance kandidaten Logistiek kandidaten
© Copyright 2023 Recruitment Campus, All rights reserved.
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.