Jos van Kleef

Senior Consultant +316 54 79 59 26 jvkleef@recruitmentcampus.nl

Waar begon het allemaal voor jou?
Ik groeide op in een tuinbouwgebied en had o.a. bijbaantjes in de glastuinbouw (tomaten en radijs). Runde later een schnitzelstand in een restaurant. Startte na mijn studie Human Resources mijn professionele carrière als Personeelsmanager bij een internationaal groente-zaadveredelingsbedrijf (10 jaar) en vervolgens als HR en General Affairs Manager bij een toonaangevend internationaal bedrijf actief in de ontwikkeling van automatiseringsoplossingen voor de veehouderij en champignonteelt (7 jaar). In 2009 met Marco Janssen Green People Recruitment BV gestart. Later eind 2015 vloeide Recruitment Campus hieruit voort.

Wat is jouw persoonlijk ambitie?
Mijn ambitie is om samen met andere gedreven en enthousiaste mensen dingen voor elkaar te krijgen. Doelstellingen bepalen, projecten organiseren en mensen sturen. Daarin ben ik daadkrachtig, praktisch, realistisch, zakelijk, besluitvaardig en doelgericht.

En heb je nog tijd voor hobby’s?
Ik breng graag mijn tijd door met gezin, familie en vrienden. Daarnaast ga ik regelmatig hardlopen en ben ik voorzitter van een bierclub.