Ik wil een vacature melden

Geef je vacature door

Ben je op zoek naar gedegen professionals op het gebied van Management, Logistiek, Finance, HRM, Sales & Marketing of ICT? Bij Recruitment Campus geef je gemakkelijk je vacature door. Wij gaan direct voor jou aan de slag met de werving (vrijblijvend) en nemen binnen één werkdag contact met jou op.

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 128 MB.

  Een selectie van onze klanten

  Wie is Recruitment Campus?

  Voor iedere sector en vakgebied staat een ervaren consultant voor u klaar die uw eigen vaktaal begrijpt en spreekt. Via deze gespecialiseerde consultants brengen we opdrachtgevers en talentvolle professionals bij elkaar. Onze gemotiveerde consultants houden van een uitdaging en nemen graag het recruitment traject van u over, zodat u aan uw core business kunt werken om concurrerend én winstgevend te blijven.
  Bij de Recruitment Campus werken betrokken consultants die geloven in samenwerking en partnerships. Juist zo kunnen we precies die professional vinden die u zoekt. Of het nu op mbo-niveau of om een senior managementfunctie gaat.

  Ben je geïnteresseerd in onze expertise?
  Neem dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier! Wij proberen zo snel mogelijk contact met jullie op te nemen.

  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.