UA-171103976-1

Techniek

Techniek is niet meer uit onze samenleving weg te denken. Technologische vooruitgang is niet meer te stoppen en de vraag naar steeds beter opgeleide mensen stijgt. In Zuidoost Nederland is de techniek sector een belangrijke werkgever en zijn er veel innovatieve hotspots waar veel bedrijven gevestigd zijn. High Tech Campus in Eindhovensector, Food Tech Brainport en de Automotive Campus in Helmond en het Innovatiecentrum in Venlo zijn hier goede voorbeelden van. De technische sector heeft het echter zwaar en kan moeilijk aan gekwalificeerd personeel komen. Het aantal aanmeldingen bij technische opleidingen stijgt gelukkig en het imago van de sector wordt steeds positiever. Want Techniek heeft de toekomst!
Wij hebben een stevig netwerk van bekwame en gemotiveerde technici om bijvoorbeeld uw R&D, productontwikkeling, of productieproces te versterken.
Onze opdrachtgevers bevinden zich o.a. in de hightech- electronica-, maakindustrie, voedingsmiddelenindustrie, agritechniek en de medische techniek. De Recruitment Campus kent de weg in de sector en is u graag van dienst bij technische opdrachten en adviestrajecten van tijdelijke of vaste aard.

Alle Techniek vacatures    Vacature plaatsen
© Copyright 2021 Recruitment Campus, All rights reserved.
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.