Ik ben op zoek naar werknemers

Waarom kiezen relaties voor onze service?

Expertise

We beschikken over medewerkers die weten waar ze over praten vanuit hun (jarenlange) ervaring. Daarnaast zij we up-to-date van trends en ontwikkelingen op het gebied van maatschappij, recruitment, management en hr. Een bijtijds IT landschap is daarin onmisbaar en ondersteunt ons in een effectieve, efficiënte en heldere manier van communicatie, procesvoering en het maximaal benutten van netwerk aan klant- en kandidaat kant, on- en offline.

Eerlijkheid

Wij zijn er van overtuigd dat veel zaken makkelijker kunnen. Zeker als je het aan de voorkant met elkaar bespreekt, we beloven geen gouden bergen en werken samen met partners en kandidaten die in potentie tot duurzaam succes kunnen leiden. Realistische verwachtingen scheppen en doen wat we zeggen met glasheldere afspraken, dat is onze manier van werken.

Betrouwbaarheid

Vertrouwen is in elke relatie enorm belangrijk en de basis voor succesvolle samenwerkingen. Keuzes worden gebaseerd vanuit meerdere invalshoeken data, informatie en kennis en ervaring. Zowel de klant als de kandidaat legt het vertrouwen bij ons voor een succesvolle procedure. Aan ons de taak om hier juist mee om te gaan. Betekent dit dan een garantie voor 100% succes? Nee, niet elke procedure wellicht maar zoals in voorgaande kernwaarden te zien is kan je teleurstelling voorkomen door verwachtingen te managen en de lange termijn relatie niet (onnodig) onder druk te zetten.

Wie is Recruitment Campus?

Voor iedere sector en vakgebied staat een ervaren consultant voor u klaar die uw eigen vaktaal begrijpt en spreekt. Via deze gespecialiseerde consultants brengen we opdrachtgevers en talentvolle professionals bij elkaar. Onze gemotiveerde consultants houden van een uitdaging en nemen graag het recruitment traject van u over, zodat u aan uw core business kunt werken om concurrerend én winstgevend te blijven.
Bij de Recruitment Campus werken betrokken consultants die geloven in samenwerking en partnerships. Juist zo kunnen we precies die professional vinden die u zoekt. Of het nu op mbo-niveau of om een senior managementfunctie gaat.

Een selectie van onze klanten

Ben je geïnteresseerd in onze expertise?
Neem dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier! Wij proberen zo snel mogelijk contact met jullie op te nemen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.