Over Recruitment Campus

Recruitment Campus, dé partner in recruitment en meer…

Voor iedere sector en vakgebied staat een ervaren consultant voor u klaar die uw eigen vaktaal begrijpt en spreekt. Via deze gespecialiseerde consultants brengen we opdrachtgevers en talentvolle professionals bij elkaar. Onze gemotiveerde consultants houden van een uitdaging en nemen graag het recruitment traject van u over, zodat u aan uw core business kunt werken om concurrerend én winstgevend te blijven.
Bij de Recruitment Campus werken betrokken consultants die geloven in samenwerking en partnerships. Juist zo kunnen we precies die professional vinden die u zoekt. Of het nu op mbo-niveau of om een senior managementfunctie gaat.

Wie zijn wij?

We beschikken per sector en vakgebied over een steeds groeiend bestand van tevreden en toonaangevende klanten in binnen- en buitenland. Onze database bevat ervaren professionals en goed opgeleide high potentials die aan het begin van hun carrière staan. We werken samen met diverse gespecialiseerde opleidingen in binnen- en buitenland. Interessant en belangrijk voor beide kanten van de arbeidsmarkt.

Recruitment Campus werft en selecteert mbo-, hbo- en academische opgeleide professionals voor vaste- of interim functies.

Ons team