UA-171103976-1

Dienstverlening

Werving & selectie

Bij werving & selectie helpen we u bij de invulling van één of meerdere vacatures. Al dan niet op basis van exclusiviteit maken we samen met u afspraken rond deze procedure. Meer weten over Werving & Selectie?

Interimmanagement

Een interimmanager is een ervaren, hoog gekwalificeerde (senior) manager of executive uit de praktijk, met een uitgebreide beroepservaring en passende opleiding, toegepast op uw specifieke behoeften. Wij bieden een interimmanager die past bij uw organisatie. Meer weten over Interim Management?

Uitzenden

Om goed in te kunnen spelen op veranderingen in de markt is het van belang om een flexibel personeelsbestand te hebben. Meer weten over Uitzenden?

Payrolling

Bij een payrollconstructie worden wij juridisch werkgever van uw medewerkers. Wij nemen dus al uw werknemers over en zorgen er vervolgens voor dat ze volgens uw afspraken met hen worden betaald. Meer weten over Payrolling?

HR Services

Naast de uitgebreide dienstverlening op het gebied van Executive Search, Werving & Selectie, Detacheren en Uitzenden is Recruitment Campus ook in staat u op diverse andere HR terreinen van dienst te zijn:
Meer weten over Recruitment Campus HR Services?

Advies Algemene Verordening Gegevensbescherming

Zorgvuldige bescherming van persoonsgegevens is niet meer alleen een zaak van fatsoenlijk ondernemerschap. De Wet Bescherming Persoonsgegevens (Wbp) wordt op 25 mei 2018 vervangen en behoorlijk aangescherpt door de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).
Meer weten over Algemene Verordening Gegevensbescherming?
© Copyright 2023 Recruitment Campus, All rights reserved.
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.