UA-171103976-1

De Recruitment Campus Missie:

Recruitment Campus, dé partner in recruitment en meer...!

Missie

Als duurzame partner willen we enerzijds bijdragen aan de personeelsvoorziening van de klant en bijdragen aan de continuïteit van de organisatie. Anderzijds streven we ernaar de kandidaat vertrouwen en zekerheid te geven waarbij werkplezier en inkomen van essentieel belang zijn.

Onze positie

Recruitment Campus wil dé uitblinker zijn in Noord-Limburg op het gebied van personeelsbemiddeling. Recruitment Campus wil de beste en meest betrouwbare betrokken partner zijn voor klanten en kandidaten door hoogwaardige dienstverlening. Recruitment Campus wil uitgroeien tot de meest gewaardeerde en ingezette onderneming in de regio in onze bedrijfstak.

Visie & Kernwaarden

Het bouwen en behouden van duurzame relaties door middel van expertise, eerlijkheid en betrouwbaarheid. Dat doen wij uiteraard met een persoonlijke klantgerichte aanpak waarbij professionaliteit en wederzijds respect vanzelfsprekend zijn!

Expertise

We beschikken over medewerkers die weten waar ze over praten vanuit hun (jarenlange) ervaring. Daarnaast zij we up-to-date van trends en ontwikkelingen op het gebied van maatschappij, recruitment, management en hr. Een bijtijds IT landschap is daarin onmisbaar en ondersteunt ons in een effectieve, efficiënte en heldere manier van communicatie, procesvoering en het maximaal benutten van netwerk aan klant- en kandidaat kant, on- en offline.

Eerlijkheid

Wij zijn er van overtuigd dat veel zaken makkelijker kunnen. Zeker als je het aan de voorkant met elkaar bespreekt, we beloven geen gouden bergen en werken samen met partners en kandidaten die in potentie tot duurzaam succes kunnen leiden. Realistische verwachtingen scheppen en doen wat we zeggen met glasheldere afspraken, dat is onze manier van werken.

Betrouwbaarheid

Vertrouwen is in elke relatie enorm belangrijk en de basis voor succesvolle samenwerkingen. Keuzes worden gebaseerd vanuit meerdere invalshoeken data, informatie en kennis en ervaring. Zowel de klant als de kandidaat legt het vertrouwen bij ons voor een succesvolle procedure. Aan ons de taak om hier juist mee om te gaan. Betekent dit dan een garantie voor 100% succes? Nee, niet elke procedure wellicht maar zoals in voorgaande kernwaarden te zien is kan je teleurstelling voorkomen door verwachtingen te managen en de lange termijn relatie niet (onnodig) onder druk te zetten.
© Copyright 2023 Recruitment Campus, All rights reserved.
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.